Nieuwe naam, nieuwe website!


HRM Support Services is van naam veranderd!

GoodFood HappyLife

Vanuit een passie voor gezonde voeding is er in 2014 nog een initiatief ontstaan, Good Food Happy Life.

Vanuit de gedachte, ik wil gezond leven, gezond zijn en een goed voorbeeld zijn voor onze kinderen ben ik vanaf 2012 een aantal zaken compleet om gaan gooien. Na jarenlang vol ambities te hebben rond gerend, levend op koffie en nicotine, rennend van de ene netwerkclub naar de andere, van afspraak naar afspraak, opladend tijdens 3 weekjes vakantie per jaar, kwam het moment dat ik dacht, waar ben ik nou eigenlijk mee bezig? Door hier eens heel goed bij stil te staan, veranderde er als vanzelf een aantal zaken. Nou ja, vanzelf….

Ons voedingspatroon werd anders, mijn blik op werk veranderde, ik ging gezonder leven. Het resultaat is verrassend. Alles loopt makkelijker. Met een rust en zekerheid haal ik mijn doelstellingen en leveren mijn opdrachten mij energie op in plaats van dat het mij energie kost, ’s avonds en in het weekend heb ik energie over om nog leuke dingen met mijn gezin te doen.

Met mijn ervaring als (Life)Coach met een expertise op het gebied van arbeidsongeschiktheid heb ik altijd al veel interesse gehad in de oorzaak achter de klacht. Waarom geeft je lichaam bepaalde klachten? Waarom voel je je zo moe? Welke signalen krijg je nu eigenlijk van je lichaam? Is bijvoorbeeld hoofdpijn een gevolg van de pijn in je nek? En wat is dan de oorzaak van die pijn? Wil je lichaam je iets duidelijk maken? Sta je wel in je kracht? Doe je wel de dingen die je “echt” leuk vindt? Krijgt je lichaam wel waar het om vraagt? 

En wat kan voeding bijdragen aan deze ongemakken? Door mij te verdiepen is deze vraag, werd ik mij steeds bewuster van de voeding die ik mijzelf aanbood maar erger nog… Wat geven wij onze kinderen eigenlijk allemaal te eten? Ik dacht dat we al best gezond leefden maar al die E-nummers, toevoegingen, kleurstoffen, snoep, koek, vet… ?

Door de inzichten dat voeding een groot effect kan hebben op het reilen en zeilen op onze gezondheid, is er een speurtocht ontstaan die vaak meer vragen oproept dan antwoorden geeft. Deze zoektocht is dus nog lang niet ten einde. 

Hieruit is ons zusje Good Food Happy Life ontstaan. Een organisatie die op een leuke, frisse manier kennis wil delen middels coaching, training & workshops om werkgevers en werknemers te ondersteunen bij het vinden van de goede balans om een gelukkig, fit en gezond (arbeids)leven te hebben.

Inmiddels heb ik mijn opleiding Gezondheidscoach afgerond en ben ik geregistreerd Gewichts- & Voedingsconsulent bij BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). De studie bestaat uit de onderdelen Gewichtsconsulent, Welzijn en Angst & Stressbeheersing. Veel ziektekostenverzekeraars bieden een vergoeding aan klanten die zich laten begeleiden door geregistreerde Gewichtsconsulenten. De studie Gezondheidscoach heb ik ook gedaan als aanvulling op het Verzuimcoaching en Lifecoaching dat ik al geruime tijd aanbied in het bedrijfsleven via HRM Support Services. Ik hoop via www.goodfoodhappylife.nl mensen te kunnen inspireren, adviseren en coachen bij hun zoektocht naar een leven dat bij hen past en voeding heeft hier een enorme toegevoegde waarde in.

Wilt u meer weten? Neem dan even contact met mij op voor een afspraak!