Nieuwe naam, nieuwe website!


HRM Support Services is van naam veranderd!

Life & Gezondheidscoaching

Merk je dat je steeds vaker vastloopt in je dagelijkse routine? Word je ‘s morgens wakker en ben je net zo vermoeid als het moment dat je in je bed stapte? Ervaar je vaker onverklaarbare lichamelijk klachten? Vraag je je steeds vaker af of dat wat je doet wel het juiste is voor je? Kosten je bezigheden meer energie dan ze opleveren? Probeer je gewicht te verliezen maar niets lijkt te helpen? Lijkt je onderneming of je carrière op een zelfde punt te blijven steken? Ervaar je veel stress of misschien zelfs angsten?

Een heleboel vragen die je maar zomaar met ja zou kunnen beantwoorden en waarbij je denkt dat je een van de weinige bent die hier mee rondloopt. Nee, je bent zeker niet de enige. In de huidige razende maatschappij waarbij carrière, materiaal en succes voorop lijkt te staan, zien we steeds meer mensen die zich hiervan los proberen te maken en gelukkig maar. Geluk zit m in heel andere dingen dan in de grootte van je huis of auto of de vulling van kledingkast (alhoewel je dat af en toe natuurlijk wel heeeeel blij kan maken J). Een steeds groter wordende groep mensen wordt zich hiervan bewust en onderneemt stappen om hier verandering in aan te brengen.

Geluk zit in balans, een stressvrij en gezond leven, een fit lichaam en positief denken. Maar hoe bereik je dat als je zo vast zit in je dagelijkse beslommeringen?

Dit bereik je door in kleine stapjes grote dingen te bereiken. Vaak helpt het al als iemand je een flinke spiegel voorhoudt. Waar sta je nou eigenlijk, hoe ben je daar terechtgekomen en wat wil je veranderen. En waarom zou je? En hoe pak je dat dan aan? Met een beetje hulp van een Lifecoach bij dit soort vraagstukken zet je vaak al een heleboel in beweging.

Wanneer we daarnaast ook nog eens je voedingspatroon onder de loep nemen, ervaar ik momenteel bij veel cliënten dat er op alle vlakken blijvende veranderingen optreden. Wil je graag gewicht verliezen? Of zou je juist zo graag een paar kilo aankomen maar lukt dit niet? Dan denk je nog altijd in moeten in plaats van mogen. Je kunt kiezen voor het gezonder willen leven. Dit moet niet, dit mag! Aan jou de keuze. Met ondersteuning van een Gezondheidscoach kan je makkelijk de juiste keuzes maken en deze integreren in je leven. Het hoeft niet moeilijk te zijn. We gaan simpel weg voeden in plaats van vullen. Als vanzelf zal je lichaam zijn/haar ideale gewicht bereiken en zal je de balans vinden

Als gediplomeerd en geregistreerd Life- & Gezondheidscoach help ik je graag bij het maken van deze keuzes en de stappen die je daarbij zult zetten. Op basis van kennis & ervaring zal ik je persoonlijk, telefonisch, per mail en/of via Skype bijstaan in een begeleidingstraject dat we vooraf afspreken. Deels individueel en/of deels in groepsverband. Alles op een positieve en praktische wijze. Coaching op maat, effectief en efficiënt.

Ik ben gecertificeerd Voedingsconsulent bij BGN. Veel ziektekostenverzekeraars bieden een vergoeding aan klanten die zich laten begeleiden door geregistreerde consulenten. Informeer hiervoor even bij je eigen verzekeraar. Een lijst van vergoedende verzekeraars vind je hier.

Ik wens je veel energie, positiviteit & gezondheid. Nieuwsgierig naar meer? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik kijk er naar uit!

Mail voor vragen of een (vrijblijvende) afspraak naar: info@hrmsupportservices.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met gezonde groet, Cándida Kroezen-Cornelissen