Nieuwe naam, nieuwe website!


HRM Support Services is van naam veranderd!

Maatwerk voor werkgevers

Hoog ziekteverzuim? Ontevreden medewerkers die niet goed op hun plek lijken te zitten? Niet fitte medewerkers? Tegenvallende productiviteitscijfers? Ongezonde werktijden?

Juist doordat een probleem en/of oplossing zo divers kan zijn is HRM Support Services de aangewezen partner voor ondersteuning & training t.b.v. Verzuimbegeleiding, Gezondheidscoaching, loopbaan- & Lifecoaching en Conflictbemiddeling/Mediation binnen uw organisatie.

  • D.m.v. trainingen en/of een workshop kunnen wij uw medewerkers bewuster maken van het belang van gezonder, stressvrijer leven zodat, tijdens werk en privé, klachten worden voorkomen of verholpen. Klik hier voor een greep uit onze workshops.
  • Individuele coaching & begeleiding bij complex (dreigend) ziekteverzuim teneinde u en uw medewerker optimaal te begeleiden gedurende de arbeidsongeschiktheid en daarbij correcte dossiervorming te garanderen en schade te beperken.
  • Preventieve individuele coaching teneinde langdurig uitval of conflictsituaties te voorkomen.
  • Verzorgen van workshop en/of training Verzuimbegeleiding t.b.v. van uw P&O afdeling  of afdelingsmanagers zodat zij verzuimbegeleiding beter leren te beheersen en positief te beïnvloeden.
  • Conflictbemiddeling & Mediation.

Wij weten uit ervaring dat sommige vraagstukken meerdere of onbekende oorzaken kunnen hebben en dat alles binnen een organisatie als een ketting met elkaar verweven is. Wanneer één schakel niet (meer) functioneert, kan dit grote consequenties hebben voor het functioneren en winstgevendheid van uw organisatie als één geheel.

Door een positieve en betrokken benadering zijn wij in staat om die "ketting" weer goed te laten functioneren. Met name wanneer de (exacte) oorzaak van een probleem niet precies bekend is of een oplossing niet voor handen lijkt te zijn, zijn wij in staat door middel van onze expertises de vinger op de zere plek te leggen en adequaat te handelen.

In alle gevallen is maatwerk gewenst en wij komen daarom graag bij u langs om te zien of wij een positieve bijdrage kunnen leveren aan uw organisatie. Wilt u meer weten? Neemt u dan alstublieft contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een nadere kennismaking.

Mail voor vragen of een (vrijblijvende) afspraak naar: info@hrmsupportservices.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.